Bahan:
-
2 léter béas ketan hideung/ bodas
-
1 siki ragi
-
5 lambar daun suji atawa katuk
-
Daun cau keur bungkus
Cara nyieun:
-
Banyur béas ketan ku cai panas, antepkeun 5
menit.
-
Bersihan ku cai tiis nepi ka caina hérang
-
Angin-angin 5 menit supaya tuus
-
Seupan nepi ka ½ asak
-
Jait mun geus ½ asak
-
Bahékeun kana baskom
-
Banyur ku 2 gelas cai daun suji
-
Asupkeun deui kana aseupan, seupan nepi ka asak
-
Geus asak bahékeun kana nyiru sing rata,
antepkeun nepi ka tiis
-
Geus tiis awuran kana ragi sing rata
-
Bungkus ku daun cau sagenduk-sagenduk, terus
éntép dina jero boboko
-
Terus kekeb supaya teu asup hawa
-
Antepkeun dua poé nepi ka asak
Tidak ada komentar:
Posting Komentar