Bahan:
-
10 palapah taleus lahun indung
-
3 sihung bawang beureum
-
3 sihung bawang bodas
-
½ sendok katuncar
-
½ séndok pedes
-
5 gendul muncang
-
2 siki cabé beureum
-
2 ramo séréh
-
5 lambar daun salam
-
1 gandu gula beureum
-
Uyah samahina
-
1 sirah kalapa (keur cipati)
-
½ séndok pécin
Cara nyieuna:
-
Palapah taleus disiatan kulitna, teukteukan,
terus kulub
-
Satutas dikulub terus diangin-angin
-
Parud kalapa, cokot cipatina (kurang leuwih make
4 gelas cai)
-
Réndos gula, salam, séréh, tomat, cabé beureum,
muncang, pedes, katuncar, bawang bodas, jeung bawang beureum, terus goréng
-
Satutas kaangseu seungit, brus cipati jeung
palapah taleus nu geus diangin-angin, brus uyah jeung pécin
-
Tungguan nepi ka asak (kurang leuwih 15 menit)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar